Messen i 2017 og 2018 gikk inn i historien som en av de beste.

Flere av utstillerne meldte om omsetningsøkning opp mot 85%, sammenlignet mot året 2016. Komiteen vil få takke alle som tok turen til Ytre Namdal og Rørvik under de travle messedagene i 2017. Ikke minst må vi få takke alle som bidro til at logistikken fungerte. Rørvik idrettslag, Rørvik Rotary, Elcom AS, Nattevaktene, Vaktmesterteamet i Rørvik idrettshall, Roger Hansvik for sin utrolige ståpåvilje, Rørvik idrettslag). Tålmodige naboer rundt idrettshallen, Snorre Frelsøy og Torstein Robert Sæternes for lån av parkering.

Det er utrolig mange krefter som settes i sving under slike arrangement, uten disse hadde man ikke kunnet arrangere en så stor messe. Messegulv skal legges, vegger skal opp, toaletter skal holdes rene, lokalet skal bevoktes om natten. Noe kan alltids gå galt, men kunsten er å ta utfordringene på strak arm – da løser man det meste når uforutsette ting oppstår. 

Naboene rundt Rørvik idrettshall har i alle år vist en formidabel tålmodighet under messehelgen. Vi vil takke alle gode naboer som er med oss under messen. Vi vil også få berømme de ansatte i Idrettshallen. Spesielt vil vi fremheve vaktmesterteamets gode humør og samarbeidsvilje. Det er en flott gjeng som har sitt virke i Rørvik idrettshall.