Kveldsarrangement!

 

Tapasaften på Kysthotellet

Kysthotellet Rørvik arrangerer tapasaften lørdag 21. april. Her må det bestilles bord på tlf. 74 36 66 00

Rorbupub med Busch og Brun på Heimbrygga

Under Kystbymessa i Rørvik blir det rorbupub i ramsalt miljø i Heimbrygga. Musikk ved duoen Busch og Brun. Aldersgrense 20 år. Starter fredag kl. 21 og lørdag kl. 21.

Liveaften med Magnus Hestegrei på Rederiet Pub

Kystbymessen kommer Magnus Hestegrei tilbake til rederiet
Fredag 20 April- 18 Årsgrense og Lørdag 21 April -2o Årsgrense.

Dette vil bli to kvelder med liv..

 

Her vil vi fortløpende legge ut informasjon rundt andre ting som også skjer denne messehelgen og uken i Ytre Namdal. Men vi er avhengig at du eller dere deler deres arrangement med oss om det skal nevnes her, kontakt oss snarest mulig på post@kystbymessa.no

Revy som lett kunne vært hentet fra Chat Noir 1972

 

Revyen er dessverre avlyst grunnet sykdom.

Ofstadrevyen vil sette opp 2. episoder av «Livet i Ytterhålvitja» under Kystbymessa 2018. De gjentar den enorme «suksessen» da de i 2016 fikk besøk av rundt 1000 publikummere til urpremieren på Ytterhålvitja.
I år har de lagt opp til hele 5 forestillinger, de 2 første ifm. Namdalens største vare og profileringsmesse –
Kystbymessa. Fredag 20. og lørdag 21. april.
Påfølgende forestillinger blir: onsdag 25., fredag 27., og lørdag 28. april. De serverer et ferskt og nyskrevet manus fullstappet med herlige forviklinger og de er kommet godt i gang med sine øvelser. Årets episode har fått navnet «Storfremmende» noe som tyder på at det i år vil dukke opp en ny figur i Ytterhålvitja.

Handlinga i årets forestilling er lagt til året 1972, noe som gjenspeiles i scenografien og rekvisittene som vil bli brukt.

Etter forestillinger under Kystbymessehelga vil det fortsettes med Pub-kveld (bar med alle rettigheter) Det vil bli servert god musikk fra Busch og Brun. Forestillinger starter kl. 20 00. dørene åpner kl. 18 00.

Det blir opprettet mulighet for forhåndsbestilling av billetter på Hoopla etter hvert forteller Ulf Grande!

For mer informasjon rundt revyen, ring: 90912989

Arrangør av revyen er Grendalaget Viljen
Manus er skrevet av Ulf Grande

Vi i Kystbymessekomiteen var på urpremieren i 2016 og kan virkelig anbefale dette flotte stykket scenekunst. Mange av aktørene burde ha valgt teateret som sitt hovedvirke. Virkelig klasse over disse flinke revyentusiastene.